Vivencia Vuur bouwt aan een exclusief dealer netwerk. Wilt u daar ook bij horen?

Vicencia Vuur, de enige echte Vuurtafel!

Vivencia is het Spaanse woord voor belevenis. Dus vuur belevenis; Vivencia Vuur! Bij Vivencia Vuur draait alles om beleving en genieten!

Vivencia Vuur is een exclusief merk vuurtafels en tafelhaarden. Wij hebben een bijzonder mooi assortiment. Wij bieden via onze dealers een lijn composieten vuurtafels aan. Dat zijn betonlook loungtafels met een ingebouwde gashaard. We hebben een lijn tafelhaardjes. Dat zijn gashaardjes die mensen op hun bestaande tuintafel kunnen plaatsen. Deze is ook verplaatsbaar. Er is een lijn met Massief houten vuurtafels. Deze tafels zijn gemaakt van Douglas hout, Padoek Hardhout of Afrormosia (Teak) Hardhout. En onze top line zijn exclusieve vuurtafels gemaakt van Padoek Hardhout met een design beton blad. Prachtige tafels met een uniek design.

Wij zoeken enthousiaste bedrijven die exclusief dealer willen worden. Wij zijn niet op zoek naar ketens. Wij zoeken bedrijven die bij ons product passen. Dat kan bijvoorbeeld een op zichzelf staand tuincentrum zijn maar ook een leverancier van sierbestrating. Persoonlijke aandacht voor een klant vinden wij het belangrijkst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het bedrijf een professionele uitstraling heeft. Wij willen niet dat onze producten vanuit een garagebox verkocht gaan worden.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen of om langs te komen. Wij gaan dan vervolgens kijken of er niet binnen een bepaalde straal van uw onderneming een andere dealer zit. Zo beschermen we het dealernetwerk. Ook behouden we ons het recht voor uw onderneming te weigeren als we denken dat het niet goed bij ons product past.

Vragen over het VV dealerschap?

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vragen?

Dealer worden? Stuur ons:

  • Contact gegevens

  • KvK inschrijving

  • BTW Nummer

  • Verkoopadres voor de VV producten

Daarom Vivenciavuur dealer

  • Afspraak is afspraak

  • Gezond bedrijf, gezonde marges

  • Korte lijnen

  • Top service

Langs komen?

Benieuwd of onze producten bij uw bedrijf passen?

Kom gerust eens kijken in onze sfeervolle showroom!

Langs komen?